Marvel’s Spider-Man Remastered

5 z 5
5 Oceny użytkowników

Podział ocen użytkowników

5 gwiazdek
100%
5 gwiazdek
100%
4 gwiazdek
0%
4 gwiazdek
0%
3 gwiazdek
0%
3 gwiazdek
0%
2 gwiazdek
0%
2 gwiazdek
0%
1 gwiazdek
0%
1 gwiazdek
0%
87
Metacritic
Marvel’s Spider-Man Remastered
steam logo
49,99 GBP
GBflagAktywacja możliwa w Wielka Brytania
paypal
visa
mastercard
googlepay
american-express

Specjalne oferty

Zdobądź kupon na ...
5% Zniżkitwoje następne zamówienie 
przy zakupie tego produktu
Obowiązują wyjątki. Kupon zostanie wysłany do Ciebie e-mailem.

Około Marvel’s Spider-Man Remastered

O tym game

In Marvel's Spider-Man Remastered komen de werelden van Peter Parker en Spider-Man samen in een prachtig origineel verhaal vol actie. Speel als een ervaren Peter Parker, een misdaadbestrijder die het opneemt tegen iconische schurken in het New York van Marvel.

Marvel's Spider-Man Remastered voor PC is ontwikkeld door Insomniac Games in samenwerking met Marvel, en geoptimaliseerd voor PC door Nixxes Software. Speel als een ervaren Peter Parker, een misdaadbestrijder die het opneemt tegen iconische schurken in het New York van Marvel. Het lot van Marvel's New York is niet de enige kopzorg van Peter. Hij probeert ook de balans te vinden tussen zijn hectische privéleven en zijn carrière.

Kenmerken

Be Greater

Als het New York van Marvel wordt bedreigd door iconische Marvel-schurken, komen de werelden van Peter Parker en Spider-Man samen. Om de stad en zijn naasten te redden, moet hij alles op alles zetten.

Vecht als Spider-Man

Acht jaar gemaskerde actie hebben van Peter Parker een gedegen misdaadbestrijder gemaakt. Ervaar de kracht van een meer ervaren Spider-Man, compleet met geïmproviseerde gevechten, dynamische acrobatiek, vloeiende verplaatsing door de stad en interactie met de omgeving.

Botsende werelden

De werelden van Peter Parker en Spider-Man komen samen in een origineel verhaal vol actie. In dit nieuwe Spider-Man-universum zie je bekende personages uit de wereld van Peter en Spider-Man terug in een unieke rol.

De stad New York is jouw Marvel-speelruimte

De Big Apple komt tot leven in Marvel's Spider-Man. Slinger door levendige buurten en geniet van iconische herkenningspunten uit Manhattan en het Marvel-universum. Gebruik de omgeving in je voordeel om schurken te verslaan in epische gevechtsactie van filmkwaliteit.

Geniet van alle content uit The City That Never Sleeps

Na alle actie van de hoofdgame Marvel's Spider-Man Remastered kun je verder met het verhaal van Peter Parker in Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps, drie extra hoofdstukken met nieuwe missies en uitdagingen.Geoptimaliseerde graphics voor pc

Pas met verschillende opties de grafische kwaliteit naar wens aan voor verschillende apparaten en beschikbare framerates. Je kunt ook de prestaties en het beeld verbeteren met technologieën, zoals NVIDIA DLSS en NVIDIA DLAA. De upscaling-technologie AMD FSR 2.0 wordt ook ondersteund.

Raytracing-weerspiegelingen en verbeterde schaduwen*

Kies een van de kwaliteitsmodi en zie de stad tot leven komen met verbeterde schaduwen en verbluffende opties voor raytracing-weerspiegelingen.

Ondersteuning voor ultra-wide beeldschermen**

Geniet van indrukwekkende vergezichten in het New York van Marvel met ondersteuning van verschillende schermresoluties, waaronder 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 en zelfs 48:9, weergegeven op drie beeldschermen met NVIDIA Surround of AMD Eyefinity.

Besturing met aanpassingen

Slinger door de straten als Spider-Man en voel alle actie met de haptische feedback en dynamische triggereffecten van de DualSense™ draadloze controller van PlayStation via een bedrade USB-aansluiting. Of speel met een muis en toetsenbord en pas alle besturingsopties naar wens aan.

*Compatibele pc vereist

** Compatibele pc en beeldscherm vereist.

YouTube Videos

Marvel’s Spider-Man Remastered Gameplay on RTX 2080
14 sierpnia 2022
Marvels Spider Man Remastered PC RTX 2070 SUPER...
15 sierpnia 2022
RTX 3050 | Marvel’s Spider-Man Remastered - 1080p,...
14 sierpnia 2022

Oceny i recenzje użytkowników

Wszystkie opinie naszych klientów są otwarte i uczciwe. Publikujemy wszystkie istotne recenzje i śledzimy nasze wytyczne.

Ocena użytkownika

Średnia ocena od 5 ocen
100% użytkowników poleciłoby to.
5.0

Podział ocen użytkowników

5 gwiazdek
100%
5 gwiazdek
100%
4 gwiazdek
0%
4 gwiazdek
0%
3 gwiazdek
0%
3 gwiazdek
0%
2 gwiazdek
0%
2 gwiazdek
0%
1 gwiazdek
0%
1 gwiazdek
0%
Bądź pierwszą osobą, która oceni ten produkt
Pomóż innym użytkownikom, opisując to, co lubisz w Marvel’s Spider-Man Remastered

Związane z gry

PRIVACY POLICY https://www.playstation.com/en-us/legal/terms-of-use/op-privacy-policy
USER AGREEMENT
Software subject to license https://www.playstation.com/legal/op-eula/
HEALTH WARNING
WARNING: IF YOU HAVE A HISTORY OF EPILEPSY OR SEIZURES, CONSULT A DOCTOR BEFORE USE. CERTAIN PATTERNS MAY TRIGGER SEIZURES WITH NO PRIOR HISTORY. BEFORE USING AND FOR MORE DETAILS, SEE IMPORTANT HEALTH AND SAFETY WARNINGS https://www.playstation.com/en-us/legal/health-warning/
© 2022 MARVEL© 2022 Sony Interactive Entertainment LLCCreated and developed by Insomniac Games, Inc. PC version by Nixxes Software BV.

* Mniej niż 1% zamówień jest oznaczonych do ręcznej autoryzacji. Proces ten może potrwać do jednego dnia roboczego, ale zazwyczaj te zamówienia są sprawdzane w ciągu kilku godzin.